Životinje i setovi

po strani
Filtriraj
Resetirajte filtere
Spol
Dob
Robne marke
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
Outlet
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Životinje GP18547
Pet club parade figura
58,09 HRK
Ušteda 30%
82,99 HRK
Pročitajte

Životinje i setovi

U kategoriji Životinje i setovi, na Dexy Co internet trgovini, možete pronaći igračke i razne setove životinja izrađenih od gume ili od plastike.

Životinje, divlje ili domaće, dijele životni prostor s nama te je uistinu potrebno da djeca u svojoj formativnoj fazi upoznaju životinjski svijet na planeti Zemlji.

Djeca koja žive na selu imaju priliku uživo vidjeti domaće životinje te im nije strano kako izgleda krava, konj, ovca, kokoš, magarac, itd.

Djeca koja odrastaju u gradu mogu vidjeti tek psa, mačku i pokoju pticu.

Ako ih roditelji žele upoznati s domaćim životinjama, moraju ih odvesti kod nekoga u posjet na seosko domaćinstvo, dok divlje životinje uživo mogu vidjeti u zoološkim vrtovima većih gradova.

Baš zbog toga postoje igračke u obliku životinja koje pomažu u edukaciji djece o životinjskom svijetu.

Životinje i setovi u Dexy Co internet trgovini

U Dexy Co internet trgovini kategorija Životinje i setovi dijeli se na sljedeće potkategorije:

  • Životinje

  • Setovi sa životinjama te

  • Svjetleće životinje

Uz ovu podjelu, isto tako, postoje igračke u obliku raznih životinja koje su za veću ili za manju djecu, od šest mjeseci starosti i više.

Primjerice, za djecu od šest mjeseci mogu biti zanimljive gumene igračke u obliku životinja kao i interaktivna vozila sa zvučnim i svjetlosnim efektima te drvene ploče za razvijanje motoričkih vještina. Radi se o pločama koje su sastavljene od raznih životinjskih oblika koji se mogu pomicati i premještati. Djeca u isto vrijeme uče o životinjama, bojama te unaprjeđuju motoričke vještine i kognitivnu percepciju.

Za malo veću djecu, od godinu i više, zanimljive mogu biti igračke u obliku životinja iz Lumiluvs kolekcije.

Radi se o životinjskim ljubimcima koji izgovaraju prigodne riječi te nakon što prime poljubac za laku noć, osvjetljavaju put do zemlje snova vašim mališanima.

Za stariju djecu, od šest i više godina, tu su razni setovi sa životinjama koji razvijaju kreativnost i potiču maštu.

Primjerice, iz tvornice igračaka Hasbro dolazi životinjski set Littlest Pet Shop kazalište.

Radi se o setu koji sadrži čak 75 različitih dijelova, uključujući set za igru, životinjskog ljubimca, 24 dekorativnih i maštovitih uzoraka, razne naljepnice s kojima vaše dijete može uljepšati kazališnu pozornicu i ostale dodatke koji ovaj set za igru čine neizostavnom igračkom današnjih djevojčica.

Španjolska tvornica igračaka Puppen Toys prisutna je na stranicama Dexy Co internet trgovine sa svojom popularnom kolekcijom Pet Club Parade životinjskih figurica i raznovrsnim setovima za igru.

U ponudi je bezbroj figurica četveronožnih ljubimaca, različitih vrsta te setovi za ljubimce, kao što je igralište za pse ili pseći park.

Cijelu kolekcijsku garnituru plastičnih figurica životinja možete pronaći među modelima životinja tvrtke Collecta, koja se specijalizirala u izradi do u detalje točnih prikaza svih mogućih životinjskih vrsta, od svugdje prisutnog konja pa do rijetkog afričkog pingvina ili graciozne antilope, nema životinje koju ova tvrtka nije predstavila.

Već danas odaberite životinjske figurice u Dexy Co internet trgovini i neka vaše dijete krene s upoznavanjem veličanstvenog i čudesnog životinjskog svijeta.