Edukativne igračke

po strani
Filtriraj
Resetirajte filtere
Spol
Dob
Robne marke
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
djecaci
univerzalno
7 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Napravi lakove za nokte i s postoljem personaliziraj svoje noktiće! Otkrij povijest...
Tvornica za manikiranje
135,99 HRK
18,05
Ušteda 20%
169,99 HRK
22,56
Sačuvano u omiljne
Otkrij svemir i sastavi sjajan trodimenzionalni model Sunčevog sustava! Nema sumnje ...
Znanost o svemiru - Sunčev sustav 3D
142,39 HRK
18,90
Ušteda 20%
177,99 HRK
23,62
Sačuvano u omiljne
Interaktivni zemljevid sveta
291,19 HRK
38,65
Ušteda 20%
363,99 HRK
48,31
Sačuvano u omiljne
Dodirni balone od sapunice koji ne pucaju i napravi nevjerojatne četverokutne balone od...
Tvornica balona od sapunice
135,99 HRK
18,05
Ušteda 20%
169,99 HRK
22,56
Sačuvano u omiljne
Jesi li ikad pomislio kako funkcionira ljudsko tijelo? Ljudsko tijelo je nevjerojatan ...
Yucky Science
79,99 HRK
10,62
Ušteda 20%
99,99 HRK
13,27
Sačuvano u omiljne
Napravi nevjerojatne optičke iluzije, probuši balon koji ne pukne i još mnogo više! ...
Znanost o čaroliji
135,99 HRK
18,05
Ušteda 20%
169,99 HRK
22,56
Sačuvano u omiljne
Znanost o ljigi edukativni set
60,79 HRK
8,07
Ušteda 20%
75,99 HRK
10,09
Pročitajte

Edukativne igračke

Edukativne igračke, kao što im i samo ime kaže, osim što su osmišljene za dječju zabavu, osmišljene su i kako bi djeca kroz igru razvijala svoje mentalne procese i učila.

Veoma su važne za pravilan mentalni razvoj u procesu odrastanja, razvijanju motoričkih vještina te poticanju mašte i kreativnosti.

Uz edukativne igračke djeca zaboravljaju na pošast modernog doba, ekrane mobilnih telefona, i vraćaju se onoj iskonskoj igri uz elemente učenja s kojim njihovo djetinjstvo poprima one prave, odgojne elemente koji kreiraju samosvjesnu i samopouzdanu osobu.

Edukativne igračke u Dexy Co internet trgovini

Sve edukativne igračke na stranicama Dexy Co internet trgovine proizvela je portugalska tvornica igračaka Science4you, koja se specijalizirala za osmišljavanje igračaka koje potiču kreativnost i jačaju kognitivne i motoričke sposobnosti.

Igračke Science4you inspirirane su STEAM metodologijom, što je akronim koji označava: znanost (Science), tehnologiju (Technology), inženjerstvo (Engineering), umjetnost ( Arts) i matematiku (Mathematics).

Igračke nastale u ovoj tvornici pomažu djeci u stjecanju znanja iz ovih pet područja, potičući njihove vještine i sposobnosti tijekom igre.

Isto tako, sve edukativne igračke posjeduju Brain Activator, koji jamči da će djeca tijekom igre i uživanja razviti i koncentraciju, vokabular, kreativnost, pamćenje, sposobnost jasnog zaključivanja kao i ostalih društvenih i motoričkih vještina.

Također, sve igračke branda Science4you sadrže edukativnu knjižicu koja je mnogo više od jednostavnih uputa za uporabu. Ova obrazovna knjižica na jednostavan i ilustrativan način predstavlja obrazovne sadržaje na temu igračke te predlaže načine igranja koja će donijeti mnoštvo zabavnih iskustava.

Na stranicama Dexy Co internet trgovine možete pronaći edukativne igračke i za dječake i za djevojčice kao i univerzalne edukativne igračke za djecu od šest i više godina.

Kao jednu od zanimljivijih edukativnih igračaka možemo izdvojiti Tvornicu balona od sapunice koja garantira sate dobre i poučne zabave.

Djeca mogu osmisliti i napraviti 30-ak otopina za balone od sapunice te ih ispuštati kroz različite oblike i veličine, a za bolje razumijevanje sastava balona od sapunice i načina spravljanja, malim znanstvenicima pomoći će edukativna knjižica s uključenim uputama.

Edukativni set Znanost o parfemima potaknut će male znanstvenice na kreiranje vlastitog parfema ili mirišljave kupke za kupanje. Uz skoro deset raznih olfaktivnih eksperimenata i uz obrazovnu knjižicu s uputama na više od 30 stranica, možete očekivati pravu malu manifestaciju raznih parfema i mirišljavih kupki.

Još jedan edukativni set koji možemo uzeti za primjer bio bi set Tvornica kristala.

Edukativni set Tvornica kristala, također jedna od inovativnih igračaka iz Science4You tvornice igračaka, omogućava vašoj djeci da se okušaju u spravljanju impresivnih kristala, pahuljica, kristalnih poruka koje svijetle u tami i još mnogo toga.

Mali znanstvenici mogu svoju kreativnost i ljubav prema kemiji iskazati kroz više od 10 različitih pokusa uz koje će naučiti što su tvari i otopine, što su kristali, a što minerali, kako kristali nastaju te ostale tajne kemije koje se kriju u edukativnoj knjižici na više od 30 stranica.

Uz edukativnu knjižicu s uputstvima, ovaj set uključuje i drvene lopatice, pipetu, visoku i nisku laboratorijsku čašu, zaštitne rukavice, plavu boju, fotoluminiscentnu boju, kalijev alum, magnezijev sulfat, žice za modeliranje i Petrijeve zdjelice.

Ovo su tek neke od edukativnih igračaka koje možete pronaći na stranicama Dexy Co internet trgovine.

Istražite ponudu edukativnih igračaka i odaberite za svoje dijete onu koja je u skladu s njegovim godinama i interesima. Kada su zadovoljena ta dva preduvjeta, zabava u dječjoj sobi je zagarantirana, kao i učenje i razvijanje kreativnosti i mašte.