Potrošač ima pravo na povrat ili zamjenu proizvoda za drugi proizvod bez navođenja razloga. Kupac može ovo pravo ostvariti ako najkasnije u roku od 14 dana od primanja proizvoda o svojoj namjeri pismeno obavijesti prodavača. Nakon poslane obavijesti prodavaču mora potrošač vratiti proizvode najkasnije u roku od 14 dana. Obavijest možete poslati preporučenim pismom poštom ili elektronskom poštom na adresu online.hr@dexyco.hr. Molimo vas da u obavijesti navedete svoje podatke (ime, prezime, telefonski broj), broj računa po kojem je proizvod kupljen i podatke o transakcijskom računu na kojeg želite primiti povrat novca za vraćeni proizvod (IBAN, banka kod koje je otvoren i podaci o vlasniku računa).

Trošak dostave koji nastane prilikom povrata snosi kupac, osim u slučaju da kupac primi neispravan proizvod.

Proizvod mora biti vraćen u originalnoj ambalaži, neoštećen i nekorišten. Proizvod mora bit dobro zapakiran za transport. Uz proizvod potrebno je staviti kopiju originalnog računa.

Prodavač će kupcu poslati novi proizvod ili vratiti plaćani iznos tijek nakon što prodavač primi proizvod i provjeri da je proizvod u savršenom stanju.

Prodavač plaćani iznos vrati na isti način na kojeg je kupac izvršio plaćanje odnosno skladno s dogovorom s kupcem. Ako je kupac narudžbu platio predračunom ili pouzećem, prodavač iznos vrati na IBAN račun kojeg navede kupac.