Kocke

po strani
Resetirajte filtere
Kolekcije
Prikažite više
djecaci
univerzalno
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Kocke

Kocke su zasigurno najzastupljenija igračka u dječjoj sobi.

Već s nekoliko mjeseci, dijete pokazuje interes prema privlačnim oblicima koji se mogu osmisliti i napraviti uz pomoć kocaka.

Isprva, dok su djeca još mala, u igri prevladavaju gumene kocke, a kasnije, kako djeca odrastaju i kako im se razvija kreativnost i mašta, počinju se igrati s plastičnim i drvenim kockama, stvarajući neponovljive i zanimljive oblike.

Kocke u Dexy Co internet trgovini

Na stranicama Dexy Co internet trgovine kocke su zastupljene pod istoimenoj potkategoriji u glavnoj kategoriji Igračke.

Kocke su podijeljene na nekoliko komponenti:

  • Setovi s kockama,

  • Plastične kocke te

  • Gumene kocke.

Gumene kocke namijenjene su najmanjoj djeci, točnije djeci od šest i više mjeseci.

Radi se o gumenim kockama talijanskog proizvođača igračaka Clementoni različitih setova i oblika. Primjerice, set gumenih kocaka s već postavljenim kotačima, koje formiraju senzorni vlak s glazbenim efektima ili kocke u oblicima životinja koje dođu u setu s ilustriranom knjižicom.

Bloko setovi kocaka

Za djecu od 12 i više mjeseci starosti tu su interesantni setovi kocaka francuskog proizvođača Bloko, koji se ističu svojim inovativnim sustavom zupčića za sklapanje kocaka.

Za djecu koja se tek upoznaju sa svijetom kocaka tu su Bloko setovi od 30 kocaka, a za one koji uživaju provoditi bezbrojne sate okruženi kockama, Bloko je osigurao velike setove od 100 kocaka.

Postoje i specijalizirani Bloko setovi kocaka, primjerice Bloko farma set, s 50 kocaka i figuricama ili avanturistički set s gusarima koji također sadrži 50 kocaka, ali i figurice gusara.

Ne treba zaboraviti spomenuti i Bloko set kocaka s vatrogasnim vozilom kao i specijalizirani veliki set kocaka s motivom džungle. Radi se o setu od 100 kocaka, uz uključene figurice raznih životinja.

Oblici i veličina Bloko kocaka namjenski su kreirane i prilagođene dječjim rukama i motoričkim sposobnostima i napravljene su od posebnog materijala koji im ujedno daje i mekoću i čvrstinu kocaka namijenjenih djeci od jedne godine starosti.

Ruksaci s kockama

Za malo stariju djecu, od 18 i više mjeseci, koja su upoznala i svijet animiranih filmova te su već pravi mali poznavatelji animiranih likova, u Dexy Co internet trgovini možete pronaći namjenske ruksake s kockama.

Radi se o kreativnim setovima kocaka s edukativnim igrama. Kreirane su za unapređenje motoričkih sposobnosti, razvoj mašte i poticanje logičkog razmišljanja.

Neki od ruksaka s kockama su, primjerice, ruksak Cry babies ili ruksak Pepa prase, koji sadrže 14 plastičnih kocaka, osam dijelova za podudaranje, osam posebnih kocaka te likove ili ilustracije iz ovih popularnih crtića.

Bioblo setovi kocaka - pločica

Za stariju djecu, od tri i više godina, tu su Bioblo setovi kocaka - pločica tvrtke Piatnik.

Bioblo setovi dijele se na sljedeće cjeline:

  • Bioblo Big box

  • Bioblo Fun Box

  • Bioblo Hello Box te

  • Bioblo Clour Combo setovi kocaka.

Radi se o kockama – pločicama, jedinstvenog oblika saća koje se lako čiste, a odlikuju se izdržljivošću i čvrstinom.

Pločice su ekološki prihvatljive, dijelom spravljene od drva te u potpunosti lišene bilo kakvih dodataka (omekšivača, PVC-a, BPA, itd.).

Bioblo pločice nositelji su nekoliko nagrada pa su tako 2015. godine osvojile Green Product Award, a 2018. godine nagrađen je i inovativan dizajn Bioblo pločica i to s nagradom German Design Award.

Osmišljene su za gradnju raznih oblika i građevina, visokih tornjeva i čudovišnih životinja te potiču dječju maštu i kreativnost.

Ne oklijevajte u odluci.

Pretražite ponudu kocaka u Dexy Co internet trgovini i odaberite onaj set koji je primjeren starosnoj dobi vašeg djeteta.

Neka već danas vaše dijete otkrije čaroban i maštovit svijet kocaka.