Vozila, garaže i setovi

po strani
Resetirajte filtere
Kolekcije
Prikažite više
djecaci
univerzalno
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Vozila, garaže i setovi

Zar postoji dječak koji se barem jednom nije zabavio sastavljajući garaže i vozajući vozila iz raznih automobilskih setova?

Još od kad je izmišljen prvi automobil, tamo nekad krajem 19. stoljeća, krenulo se i s proizvodnjom igračaka koje su prikazivale razne modele automobila i drugih vozila.

Isprva, dječji automobili, vlakovi, kamioni, kočije, spravljaju se od drva, a kako je industrijska revolucija napredovala, tako se razvijala i proizvodnja dječjih igračaka.

Današnja djeca imaju na raspolaganju na stotine i stotine raznih modela vozila, garaža i setova te su nekad izuzetno cijenjene i skupe igračke postale široko rasprostranjene i gotovo je postalo pravilo da svaki novi model mora posjedovati neku novu inačicu ili dodatak, kako bi bio zanimljiviji i u trendu.

Vozila, garaže i setovi iz crtića

Mnogi proizvođači okrenuli su se k proizvodnji specijaliziranih serija igračaka.

Neki, kao recimo talijanska tvrtka Bburago, osnovana 1976. godine, iz Maisto grupacije, posvetila se stvaranju kolekcionarskih modela raznih igračaka automobila i dodataka, kao primjerice kojekakvih garaža i drugih setova, dok su drugi proizvođači svoje proizvodne linije popunili igračkama vozila i setova iz popularnih crtića i hollywoodskih blockbustera.

Tako se na policama današnjih trgovina igračaka, kao i na stranicama raznih internet trgovina za dječje igračke, mogu pronaći vozila osmišljena i izrađena po likovima iz Patrolnih šapa, Ninja kornjača, Disney Cars crtića ili po likovima i vozilima iz filmova Batman, Spiderman, Kapetan Amerika, iz popularnog serijala Star Wars, itd.

Za svako dijete i za svačiji ukus i interes, razna vozila, specijalizirani setovi ili u potpunosti nanovo razvijeni koncepti dječjih igračaka na temu automobila.

Vozila i drugi setovi u Dexy Co internet trgovini

U Dexy Co internet trgovini, u kategoriji Vozila, garaže i setovi, predstavili smo tek jedan dio igračaka iz ove kategorije koje imamo u ponudi.

Kako su vozila i garaže sastavljeni od manjih dijelova, ove igračke nisu namijenjene za djecu mlađu od tri godine.

Za mlađu djecu možete pogledati u našoj kategoriji Igračke za bebe, gdje se nalaze razne edukativne i glazbene igračke za djecu od šest mjeseci pa do tri godine.

Uz standardna vozila i kolekcijska mala vozila tvrtke Bburago, s pripadajućim garažama i najrazličitijim setovima, na našim internet stranicama možete pronaći i klasična vozila, primjerice, vatrogasno, bolničko te policijsko vozilo, kao i razne dječje autobuse, helikoptere, motore, itd.

Naravno, tu su i razni vojni setovi, kao što je vojni transportni kamion koji na sebi nosi vojno vozilo Humvee te helikopter koji se odlikuje svjetlosnim i zvučnim efektima.

I ostala vozila i setovi, proizvođača kao što su Teamsterz (TZ), Little Tikes, Nerf i drugih, zainteresirat će i zabaviti vaše klince.

Posebna serija vozila posvećena je Whee Wheels autićima i vozilima iz istoimenog crtića u kojem hrabri kapetan Ray i njegova posada uči djecu o sigurnosti u prometu, kao i o pravim ljudskim vrijednostima.

Od klasičnih do onih specijaliziranih, s daljinskim upravljačima u obliku volana, koji je prilagođen dječjim rukama i s velikim gumbima koji olakšavaju upravljanje, na stranicama Dexy Co internet trgovine možete izabrati neki od vozila iz Whee Wheels serije.

Tu su i specijalizirana vozila iz serijala o Ninja kornjačama i glavnim likovima: Leonarda, Michelangela, Donatella i Raphaela i njihovog mudrog učitelja Splintera.

A za male kaskadere tu je Nerf kaskaderska rampa s preprekama, metama i kaskaderskim automobilima.

Iz našeg impresivnog i raskošnog internet izloga odaberite vozilo za svog mališana koji će već sutradan svoje dječačke snove sprovoditi u djelo provodeći vrijeme sa svojim najdražim crtanim likovima ležerno se igrajući u svojoj dječjoj sobi ili dnevnom boravku.