Setovi za igru

po strani
Resetirajte filtere
Kolekcije
Prikažite više
djecaci
univerzalno
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Setovi za igru

Setovi za igru još su jedna u nizu kategorija igračaka na stranicama Dexy Co internet trgovine.

Setovi za igru u Dexy Co internet trgovini

U ovoj kategoriji nalaze se setovi za igru i za djevojčice i za dječake, starije dobi, od četiri i više godina.

Radi se o setovima koji se sastoje od više dijelova te omogućuju višesatnu zabavu koja razvija dječju maštu i kreativnost.

Na stranicama Dexy Co internet trgovine možete pronaći igračke poznatih proizvođača i brendova igračaka: Best Luck, Real Littlest, Super Wings, Spy Gear, Spy X i mnoge druge.

Cijeli jedan katalog proizvoda posvećen je setovima za igru nadahnutima popularnim crtićem Snježno kraljevstvo.

Snježno kraljevstvo setovi za igru

Jedna od igračaka posvećena crtiću Snježno kraljevstvo (poznato i kao Frozen) je Frozen projektor. Radi se o projektoru svjetlosnih efekata koji se nosi preko obuće te prilikom hodanja / trčanja počne prikazivati snježne kristale i led na pločniku te tako prikazuje snježno ledeni put koji samo prava Snježna kraljica - Elsa može proizvesti.

A da bi čar bila potpuna, tu je i Frozen magična snježna rukavica, ukrašena svjetlosnim uzorcima i zvučnim efektima koji ovoj rukavici koja stvara ledenu magiju daje dodatnu draž.

Za djevojčice koje vole igru s lutkama, a koja ne voli, na stranicama Dexy Co internet trgovine možete pronaći pravu poslasticu - dvorac Arendelle iz Snježnog kraljevstva.

Radi se o sklopivom dvorcu dimenzija 78 cm x 76 cm, u čijoj unutrašnjosti se nalaze spavaća soba, dnevni boravak sa stolom i stolicama te ostale ilustracije koje dočaravaju Elsin i Annin dom. Uz ovaj dvorac zabava i igra ne prestaju satima, a vaše klinceze otplovit će u čarobni svijet Snježnog kraljevstva.

Ostali setovi za igru u Dexy Co internet trgovini

Djevojčicama starijim od osam godina mogli bi biti zanimljivi Real Littlest mini ruksaci i torbice iznenađenja koji dolaze u različitim bojama i mogu sadržavati bilježnicu, sredstvo za pisanje, razne naljepnice i ostale dodatke koje jedna klinka od osam godina mora posjedovati u svom mini ruksaku ili torbici iznenađenja. Za dodatnu igru, tu su i Real Littlest školski ormarići koji kriju prava mini iznenađenja s kojima klinke mogu ukrasiti svoj ormarić i učiniti ga posebnim. Sam ormarić može se napuniti pravim malim replikama predmeta koji inače ispunjavaju školske ormariće, a da biste bili sigurni da su sve stvari pod kontrolom, tu je bravica koja čuva ormarić od neželjenih pogleda.

Za dječake tu su setovi igračaka Spy Gear i Spy X.

I dok je Spy Gear set za igru ispunjen špijunskim gadgetima, Spy X set za igru sadrži lasersku zamku s alarmom te će mali špijuni trebati sve znanje i umijeće kako bi premostili zadanu prepreku i osigurali se od glasanja izdajničkog alarma koji je povezan s detektorima pokreta koji okružuju traženi predmet.

Ovo su tek neki setovi za igru koje možete pronaći na stranicama Dexy Co internet trgovine.

Izbor je puno veći.

Razgledajte ponudu setova za igru i odaberite onaj koji odgovara dobnoj skupini vašeg djeteta te ste na ovaj način osigurali sate i sate neprekidne zabave koja će prštati maštom i kreativnošću.