Dostavu vrši Pošta Slovenije u suradnji s Hrvatskom poštom. Proizvode kupljene u internetskoj trgovini isporučujemo na adrese na području Republike Hrvatske.

Trošak dostave

Dostava je besplatna ako ukupni iznos kupnje premašuje 50 EUR (s PDV-om). Ako je vrijednost kupnje ispod 50 EUR, poštarina (trošak otpreme) iznosi 4,65 EUR (35 KN). O visini troškova dostave kupac je upoznat prije potvrde predaje narudžbe s izdvojenim prikazom iznosa ovih troškova.

Ako je narudžba iz bilo kojeg razlog podijeljena na više pošiljaka, dodatni trošak dostave snosi prodavač.

Rok isporuke

Dostava se vrši radnim danima. Ako u vrijeme dostave nije nitko kod kuće, poštar će vam ostaviti obavijest o dostavi kojom možete vašu pošiljku preuzeti na vašoj najbližoj pošti.

Narudžbe primljene radnim danima do 13.00 sati ćemo isporučiti istog dana, dok će sve ostale narudžbe biti isporučene slijedećeg radnog dana.

Proizvodi se dostavljaju u roku od 1 do 7 radnih dana od datuma narudžbe, u skladu s rokovima međugradske isporuke Hrvatske pošte. Kod plaćanja po ponudi kao datum narudžbe smatra se dan kada je vaša uplata primljena na naš račun. Ako proizvod ima duži rok isporuke, to je jasno označeno u web trgovini. Ako rok isporuke nije posebno označen, proizvod je na stanju u našem skladištu u Ljubljani. Dexy Co ne preuzima odgovornost za štetu koja bi mogla nastati zbog dužeg roka isporuke.

U vrijeme praznika i u prosincu vas molimo da narudžbu napravite na vrijeme jer zbog većeg opsega posla u pošti ne možemo jamčiti brzu dostavu.

U slučaju da proizvod koji ste naručili nije dostupan ili ne možemo isporučiti na vrijeme, o tome ćemo vas što prije obavijestiti putem e-maila ili telefona. Ako ste za proizvod koji neće biti isporučen već platili, iznos će vam biti vraćen.