Sport

po strani
Resetirajte filtere
Kolekcije
Prikažite više
little-tikes
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Sport

Kategorija Sport u našoj internet trgovini pokriva sportske rekvizite za nepresušnu zabavu vaših klinaca.

No ne samo i zabavu jer sport je iznimno važan za pravilan i uravnotežen razvoj djece.

Koliko je bavljenje sportom važno govori i činjenica da je jedan od obaveznih školskih predmeta, tijekom cijelog osnovnog i srednjoškolskog obrazovanja, upravo Tjelesna i zdravstvena kultura.

Nažalost, upražnjavati sportske aktivnosti samo tijekom boravka djece u školi, jednom ili dva puta tjedno, daleko je od dovoljnog.

Naime, u današnje vrijeme nezdrave hrane, manjka aktivnosti i sjedilačkog načina života, baviti se sportom postaje prioritet, i to od malih nogu.

Sport kao način života od malih nogu

Kako sport približiti djeci?

Kroz igru, naravno!

Ne treba zaboraviti ni na sve pozitivne i korisne aspekte koje donosi vrijeme koje je zajednički provedeno s djecom kroz sport kao igru.

Djeca uče od roditelja i upravo su roditelji ti koji su, svjesni toga ili ne, uzori svojoj djeci.

Sportski bonton, razvijanje sportskog duha, odnos prema timu i momčadi, prihvaćanje poraza i slavljenje uspjeha, samo su neke od sportskih značajki koje će vaša djeca usvojiti ako ste aktivni sudionik njihovih sportskih igara.

Svakodnevna sportska druženja ukorijeniti će dobre i korisne navike za zdravo i kvalitetno odrastanje.

Mnogi sportski talenti otkriveni su dok su bili tek djeca tako da nije nemoguće da u svojoj blizini provodite vrijeme s novim svjetskim prvacima u nogometu, košarci, odbojci ili plesu.

No nezdravoj sportskoj ambiciji nema mjesta tijekom zajedničkih sportskih aktivnosti.

Tek stvaranje nezaboravnih uspomena i oblikovanje dostojanstvenih malih sportaša.

Sport u Dexy Co internet trgovini

U našoj kategoriji Sport potrudili smo se ponuditi raznovrstan i šarolik izbor za vaše klince i klinceze.

Možda je vaša djevojčica iskazala želju da se bavi plesom ili ritmičkom gimnastikom te su joj potrebne svjetleće trake za ples koje će pokazati svu gracioznost usvojenih plesnih koraka?

Ili je vaš mališan ostao zadivljen ispred televizijskog ekrana gledajući profinjenu zaigranost košarkaša te s nestrpljenjem čeka svoj prvi košarkaški set, u Dexy Co internet trgovini pronaći ćete upravo te artikle, kao i mnoge druge.

Profesionalne nogometne lopte, košarkaške lopte, lopte za američki nogomet ili pak magične lopte koje mijenjaju svoj oblik između frizbija i lopte, sve je tu, nadohvat ruke i samo uz klik miša.

Nismo zaboravili na brendirane sportske setove tako da kod nas možete pronaći lopte ili sportske setove iz Disney obitelji, razne LOL i Hello Kitty lopte, Frozen, Maša i Medo te još mnoge, mnoge druge.

Stoga, ne čekajte i ne odgađajte. Neka uzrečica „od ponedjeljka“ ne bude vaš izgovor za bavljenje sportom i sportsko druženje s djecom.

Odaberite sportski set koji želite i već iduće poslijepodne provedite u veseloj i zabavnoj igri i druženju sa svojim najmilijima.