ŠPORT OSTALO

po strani
Resetirajte filtere
Kolekcije
Prikažite više
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Šport ostalo

U potkategoriji Šport ostalo nalaze se sportski rekviziti i sportski dodaci koji nisu predstavljeni u potkategoriji Športni kompleti (sportski setovi).

Kao što smo već prije pisali, bavljenje sportom iznimno je važno za pravilno dječje odrastanje.

Šport ostalo na stranicama Dexy Co internet trgovine

U ovoj potkategoriji nalaze se sportski rekviziti za djevojčice i za dječake kao i univerzalni sportski rekviziti za igru.

Uz ove filtere, na ovoj potkategoriji možete odabrati i filtere dobne starosti pa tako možete odabrati sportske rekvizite za djecu svih uzrasta, zatim za djecu od četiri do šest godina te za djecu od šest i više godina starosti.

Sportski rekviziti za djevojčice

U potkategoriji Šport ostalo mnoštvo je zanimljivih sportskih rekvizita za djevojčice.

Jedan od njih je Super Dancing svjetleće trake za ples koje se koriste tijekom izvođenja vježbi iz ritmičke gimnastike ili tijekom sportskog plesa.

Također, u ovoj potkategoriji djevojčice mogu pronaći raznobojne Hula Hop okruge kao i konopac za preskakanje Frozen.

Sportski rekviziti za dječake

Ako ste u potrazi za sportskim rekvizitima za dječake, na stranicama Dexy Co internet trgovine pronaći ćete razne NERF lopte za američki nogomet, ručne pumpe za loptu, putne pop-up golove, itd.

Univerzalni sportski setovi

U ovom dijelu potkategorije Šport ostalo, u ponudi su dječji stolovi za stolni tenis, konopi za preskakanje, frizbiji, pumpe za balone, itd.

Jedna od posebnih igračaka je i drveni bumerang iz kolekcije Wild Bear koji dolazi u ukrašenoj originalnoj kutiji te je odličan i unikatan rođendanski poklon.

Kao najzanimljiviji i najneobičniji sportski rekvizit u potkategoriji Šport ostalo na stranicama Dexy Co internet trgovine zasigurno je Phlat Ball.

Naime, Phlat Ball je igračka od mekane, fleksibilne plastike koja je namijenjena za igru na otvorenom budući da se radi o klasičnoj igri dobacivanja.

Ono po čemu se razlikuje ova igračka od obične lopte jest ta što se Phlat Ball pri bacanju pretvara iz letećeg diska u loptu.

Ova igračka odlična je za stvaranje i jačanje fine motorike i razvijanja taktilnih osjetila.

Istražite ponudu sportskih rekvizita u potkategoriji Šport ostalo i odaberite onaj koji je u skladu s dobi vašeg djeteta.

Pametno izabran sportski rekvizit koji je primjeren dobi djeteta garantira sate i sate igre i zabave,

Dexy Co, vaš prijatelj tijekom dječjeg odrastanja!