Event snippet The event snippet should be implemented to track specific user actions relevant for your business type, such as viewing a product page, starting a checkout or completing a conversion. It must be placed after the global site tag.

Šminka i nakit

po strani
Filtriraj
Resetirajte filtere
Spol
Dob
Robne marke
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
3 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Savršeni set za najbolje prijateljice, inspiriran Disney-evim animiranim filmom Frozen ...
Frozen 2 nakit za najbolju prijateljicu
34,99 HRK
Sačuvano u omiljne
Frozen set dodataka za kosu
75,99 HRK
Sačuvano u omiljne
Frozen veliki set nakita s ogledalom
215,99 HRK
Pročitajte

Šminka i nakit

Kategorija Šminka i nakit, unutar glavne kategorije Igračke na stranicama Dexy Co internet trgovine, namijenjena je curicama koje se vole uređivati ili se igrati uređivanja, šminkanja, dotjerivanja, itd.

Šminka i nakit u Dexy Co internet trgovini

U ovoj kategoriji djevojčice mogu pronaći cijeli asortiman raznog nakita i drugih modnih dodataka inspiriranih Snježnim kraljevstvom, crtićem poznatim i kao Frozen.

Frozen nakit i modni dodaci

Kategorija Šminka i nakit krije pravo malo bogatstvo Frozen nakita, razvrstanog u razne setove ili specijalizirane setove, primjerice, Frozen set dodataka za kosu koji sadrži razne mašnice i ukrase za kosu ukrašene likovima iz Disneyevog crtića, a tu je i četka za kosu s logom Sisters Forever, sloganom iz Frozena.

U specijalizirane setove spada i Frozen narukvica s privjescima koja sadrži više od 20 različitih dodataka što ju čini i kreativnim setom za igru jer vaša djevojčica može svaki put osmisliti narukvicu s drugim privjeskom i tako unaprijediti svoju kreativnost kao i razvijati maštu.

Frozen sat s motivima iz istoimenog crtića ne samo da je modni dodatak već služi i praktično budući da se radi o digitalnom satiću koji pokazuje vrijeme.

Setovi nakita dijele se na motive iz Frozen ili Frozen 2 crtića, a svi setovi sadrže razne modne dodatke.

Primjerice, Frozen set narukvica i dodataka sadrži devet modnih dodataka i sastoji se od narukvica, prstenova, naušnica, ukrasa za kosu inspiriranih glavnim junakinjama Frozena: Elsom i Annom.

Konkretno ovaj set uključuje: tri narukvice, dva ukrasa za kosu, dva prstena i par naušnica.

Na modnim dodacima Frozen luksuznog seta nakita Elsa i njena sestra Anna predstavljene su na medaljonima ogrlice i narukvica, kao i na prstenima i naušnicama.

Ovaj set nakita uključuje: češalj, ogledalo, tijaru, dvije ogrlice, dvije narukvice, dva ukrasa za kosu, dva prstena te čak dva para naušnica s motivima iz drugog nastavka Snježnog kraljevstva.

Najluksuzniji i najbogatiji set nakita koji možete pronaći na stranicama Dexy Co internet trgovine, a da je nadahnut motivima iz popularnog crtića Snježno kraljevstvo, je Frozen veliki set nakita s ogledalom.

Ovaj veliki set sastoji se od modnog ogledala ukrašenog motivima iz drugog dijela crtića Frozen, nesesera za pohranjivanje nakita te od tijare ukrašene medaljonom s likovima Else i Anne.

Naravno, tu su i modni detalji: naušnice, prstenovi, narukvice te ukrasi za kosu i češalj, a svi ovi dodaci čine Frozen veliki set nakita s ogledalom najbogatijim setom u kategoriji Šminke i nakita.

Za najbolje prijateljice koje svoje prijateljstvo žele učvrstiti narukvicom prijateljstva, kao i ostalim modnim dodacima iz Snježnog kraljevstva, tu je Frozen 2 nakit za najbolju prijateljicu koji se sastoji od šest dijelova i uključuje dvije narukvice, dva ukrasa za kosu i dva prstena, za neraskidivo prijateljstvo obožavateljica Else i Anne.

Gore nabrojani setovi nakita, kao i ostali koji se nalaze u ponudi unutar kategorije Šminke i nakit, namijenjeni su djeci od tri i više godina te nisu primjereni za manju djecu zbog sitnih dijelova u setovima.

Odaberite onaj set nakita koji je primjeren dobi vaše curice i obradujte je nakitom koji će učvrstiti njenu ljubav prema Elsi, Anni i ostalim junacima Snježnog kraljevstva.