LEGO DUPLO

po strani
Resetirajte filtere
Kolekcije
Prikažite više
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

LEGO DUPLO®

Dvostruko su veće od običnih LEGO kocki, što ih čini savršenim za malene dječje ručice. Toplih i vedrih boja sve  kocke i predmeti Lego DUPLO® setova predstavljaju nepremašenu igračku za najmlađe. Dijete sad može stvarati, graditi  kroz zabavu i igru koja potiče želju za učenjem, znanjem  i istraživanjem. Lego DUPLO® kocke kompatibilne su i uklapaju se s kockama iz ostalih DUPLO setova. Mališani će bez dileme znati da kombiniraju različite setove i da grade jedinstvene kreacije od svojih omiljenih kockica. Svi Lego DUPLO® setovi sigurni su i namijenjeni deci starijoj od dvije godine. Zanimljivim bojama i dizajnom u velikoj mjeri pozitivno utiču na razvoj mašte, kreativnosti i doprinose vježbanju motorike i logičkog razmišljanja

Vječita inspiracija najmlađih graditelja

Kada želite da istinski obradujete i oduševite mališane od dvije godine ali i one malo starije, neka vaš izbor budu Lego DUPLO® kocke i sigurno nećete pogriješiti. Velike kocke u veselim  bojama uvijek će izazivati radost na dječjem licu, a kada shvate koliko mogućnosti za igru i zabavu im pružaju, njihovoj sreći neće biti kraja.

Svi Lego DUPLO® setovi predstavljaju situacije koje su deci poznate iz svakodnevnog života, crtanih filmova ili najljepših priča za djecu. U skladu s interesiranjima mališana, možete birati setove s Dizni junacima, automobilima, životinjama ili scenama iz vrtića, parkova i igrališta Naravno, tu su i nezaobilazni setovi s građevinskim mašinama, vatrogasnim kamionima, raketama, podmornicama, životinjama na farmi.

Oduševljenje tijekom igranja s Lego kockama djeca na svojim licima neće moći da sakriju. Od kockica će praviti situacije i predjele s kojima su se već susretali, ali i izmisliti neke nove i do sada nepoznate događaje. Na ovaj način djeca kreiraju svoj svet mašte istovremeno uživajući u kvalitetnoj igri koja može potrajati satima. U dječjim ovim igrama kreacije i mašte roditelji će rado sudjelovati.

Radost igranja uz Lego DUPLO® setove

Lego DUPLO® setovi nude beskrajne mogućnosti za igru i zabavu. Namijenjeni mlađoj djeci, dizajneri i profesionalci iz Lego kompanije pažljivo su se posvetili svakom detalju. Lego DUPLO® teme, karakteri i kocke postavljaju odličnu osnovu za razvoj logičkog razmišljanja i vještina koje će mališanima biti veoma važne tijekom odrastanja.

Mozak kod djece najbrže se razvija tijekom prve tri godine život. U tom periodu životne vještine uče se kroz igru s kreativnim igračkama poput Lega. Roditelji su svjesni toga koliko je izbor igračaka presudan za djecu i znaju da su Lego kocke uvijek najbolji moguć izbor.

Kompanija Lego već više od 50 godina dizajnira Lego DUPLO® setove kako bi pružila podršku mališanima u njihovoj najbitnijoj fazi života.

S Lego DUPLO® kockama nema ispravnog ili pogrješnog načina igranja. Najvažnije je njegovanje jedinstvenog identiteta svakog djeteta i razvijanje mašte. Deca će kroz različite načine slaganja Lego kockica i stvaranje novih kreacija prolaziti kroz prirodni proces učenja i otkrivanja vlastitih interesiranja.

Pogledajte sve Lego DUPLO® setove na sajtu dexico.hr i izaberite najbolje setove. Biće to sjajna zabava za vaše male kreativce ali i cijelu obitelj.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete nam se obratiti telefonom ili imejlom. Rado ćemo vam odgovoriti i riješiti sve nedoumice u vezi s izborom ili kupovinom.