Igračke za dvorište

po strani
Resetirajte filtere
Kolekcije
Prikažite više
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Igračke za dvorište

Igračke za dvorište spas su današnjih roditelja.

Naime, odlazak u park može biti izuzetno stresan.

Promet, pronalazak parking mjesta, gužva u gradu, gužva u parku, unezvijerena djeca koja trče okolo, mnoštvo ljudi, te moguće neugodnosti, sve su ovo popratne pojave odlaska u dječji park.

S druge pak strane, djeca moraju boraviti u parku i igrati se.

Ne samo zbog interakcije s drugom djecom već i zbog razvijanja motoričkih sposobnosti kao i zbog poboljšanja prijeko potrebne ravnoteže, dječje igranje u parku trebalo bi biti jedna od osnovnih potreba za kvalitetno i pravilno odrastanje.

Dakle, kako zaobići ili barem umanjiti stres oko odlaska u dječji park?

Tu na scenu stupaju igračke za dvorište koje se mogu postaviti ispred stambene zgrade ili u dvorištu obiteljskog doma i tako osposobiti jedan dio dvorišta ili čak cijeli poligon za igranje.

Da nema igračaka za dvorište djeca bi bila osuđena na improvizirane igračke ili vozanje autića i češljanje lutki u jednom kutu dvorišta te dvorište ne bi uopće ispunilo svoju namjenu, a ta je da bude svojevrsna alternativa dječjem parku.

Naravno, roditelji će djecu i dalje voditi u dječji park na igranje, to se podrazumijeva, ali uz park u dvorištu, ispunjen igračkama, dječji park dobiva ravnopravnu alternativu, a roditelji prijeko potreban odmor i spas od svakodnevnog stresnog odlaska u park.

Igračke za dvorište u Dexy Co internet trgovini

U kategoriji Igračke za dvorište, na stranicama Dexy Co internet trgovine, možete pronaći raznovrstan asortiman igračaka za dvorište, za djecu različitog uzrasta.

Igračke za dvorište podijeljene su u nekoliko kategorija:

  • Kućice za igru,
  • Ljuljačke,
  • Igraonice,
  • Tobogani,
  • Trampolini te
  • Drugo za dvorište

Kućice za igru mogu biti klasične kućice ili kućice s aktivnostima, gdje svaka strana kućice predstavlja jednu aktivnost (primjerice, jedna strana kućice je benzinska crpka, druga je trgovina, treća na sebi ima postavljen set za košarku, itd.).

Kućice za igru odlikuju se jednostavnim sastavljanjem, gdje ste u desetak poteza odvijačem iz kućne kutije za alat i specijalnim odvijačem koji je sastavni dio kompleta, sastavili novo najdraže mjesto za igru svoje djece.

Širok asortiman dječjih igračaka za dvorište nalazi se u kategoriji Drugo za dvorište.

Ovdje možete pronaći razne setove stolica i stolova, u klasičnom stilu ili oslikane crtanim likovima iz popularnih crtića i filmova za djecu, pop up šatore, također oslikane likovima iz crtića, zatim ljuljačke za djecu do dvije godine, gomilu igračaka za istraživanje dvorišta (kantice, lopatice, grabljice, itd.) kao i razne sportske setove.

Primjerice, jedan od artikala iz sportskih setova je samostojeći preklopni koš s nekoliko razina visine, ovisno o uzrastu vašeg djeteta.

Ne treba zaboraviti spomenuti ni razne samostojeće igraonice za djecu, s kojekakvim dodacima, dječje tobogane kao i trampoline u svim mogućim dimenzijama, za buduće gimnastičarske osvajače zlatnih medalja.

Kao što i sami možete vidjeti, u Dexy Co internet trgovini možete pronaći igračke za dvorište prilagođene svim uzrastima, kao i bez obzira na veličinu dvorišta kojeg želite opremiti igračkama i pretvoriti ga u svojevrsni dječji parkić.

Razgledajte ponudu i odaberite one igračke koje će vašoj djeci osigurati sate i sate dobrog provoda, a vama prijeko potreban mir od svakodnevnog odlaska u dječji park.