Hodalice

po strani
Resetirajte filtere
Kolekcije
Prikažite više
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Hodalice

Hodalice su odlično pomagalo za djecu koja su u procesu učenja hodanja.

Uz njih djeca će se sigurnije oslanjati na svoje nožice, neće se bojati pada te će steći samopouzdanje za prve samostalne korake.

Svako dijete je zasebno i svako će na svoj način savladati vještinu hodanja, no uz hodalice taj proces će ići sigurnije i bezbolnije, a djeca će biti oduševljena gledati svijet stojeći na svojim nogama i istražujući ga hodajući, a ne puzajući.

Hodalice u Dexy Co internet trgovini

Na stranicama Dexy Co internet trgovine, unutar kategorije Igračke za bebe, nalazi se i potkategorija Hodalice.

Jedan od najpoznatijih proizvođača dječjih igračaka, američka tvrtka Little Tikes, koja svoje proizvodne i distributivne pogone posjeduje i u Aziji i Europi, svoju liniju dječjih igračaka upotpunila je i s dječjim hodalicama.

Jedna od ovih dječjih igračaka / hodalica je i Hodalica kornjača 2-u-1.

Ova igračka / hodalica inteligentnog dizajna posjeduje ručke širokog raspona i debljine prilagođene malim dječjim ručicama tako da će se djeca osjećati sigurno dok upravljaju hodalicom. Kao dodatnu sigurnost od pada, ova hodalica ima i usporivače kotača kako bi upravljanje bilo što stabilnije.

Kad se dijete umori od vozanja, dovoljno je tek da ju zaustavi i sjedne uz nju kako bi se igralo sa senzorno-taktilnom igricom ubacivanja raznih raznobojnih oblika u za to predviđene utore. Uz ovu igricu djeca će razvijati finu motoriku i kognitivne sposobnosti te se usput zabaviti. A kada im igra ubacivanja oblika dosadi, dovoljno je tek da se oslone na hodalicu kako bi se izdigli i potražili sigurnost od pada grabeći pouzdane i stabilne ručke.

Ostale kategorije igračaka za bebe u Dexy Co-u

Uz hodalice, na stranicama Dexy Co internet trgovine, u kategoriji Igračaka za bebe, postoje još neke potkategorije povezane uz bebe.

Te potkategorije su:

  • Zvečke i grickalice
  • Glazbene igračke za bebe te
  • Edukativne igračke za bebe.

I dok su zvečke i grickalice predviđene za djecu do godinu dana, glazbene i edukativne igračke predviđene su za djecu i do šest godina starosti.

Radi se o igračkama uz koje će vaše dijete upoznati svijet boja, oblika, prvih slova i brojeva kao i mnoštvo veselih melodija i pjesmica uz koje će igra trajati satima.

Pozivamo vas da istražite ponudu igračaka za bebe u ovim kategorijama te da svojim mališanima odaberete one igračke koje su primjerene njihovoj dobi kao i interesima.

Dexy Co, vaš prijatelj tijekom dječjeg odrastanja!