Glazbene igračke za bebe

po strani
Filtriraj
Resetirajte filtere
Spol
Dob
Robne marke
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Little Tikes Ksilofon
123,99 HRK
Ušteda 20%
154,99 HRK
Pročitajte

Glazbene igračke za bebe

Glazbene igračke za bebe sastavni su dio odrastanja još od prvih mjeseci života.

Uglavnom su ove glazbene igračke razni vrtuljci koji produciraju umirujuće glazbene melodije koje bebu uvode u svijet snova ili ju zaokupe skupa s ostalim šarenim dijelovima vrteške.

Poznato je da bebe još u majčinom stomaku prepoznaju zvuk i da ih umirujuća glazba opušta. Isto tako, znanstveno je dokazano da je upravo sluh ono prvo osjetilo koje se kod beba razvija i da preko sluha zapravo započinje istraživanje svijeta oko sebe.

Mnoge bebe se umire kada čuju zvuk sušila za kosu ili čak zvuk usisivača. Razlog se krije u jednoličnom zvuku koji ispuštaju ovi kućanski aparati, poznatom white noise zvuku ili Bijelom šumu.

Zbog svega gore navedenog krije se i objašnjenje zašto će bebama uvijek biti zanimljiva igračka koja emitira glazbu ili proizvodi različite zvukove.

Glazbene igračke za bebe u Dexy Co internet trgovini

Na stranicama Dexy Co internet trgovine, pod kategorijom Igračke za bebe, nalazi se potkategorija Glazbene igračke za bebe.

Ovdje ćete pronaći razne glazbene igračke za djecu od tek nekoliko dana starosti pa do igračaka za djecu od pet i više godina.

Radi se o igračkama poznatih proizvođača dječjih igračaka kao što je američka tvrtka Little Tikes koja svoje proizvodne i distributivne pogone posjeduje i u Aziji i Europi, zatim talijanske tvrtke Clementoni i Chicco, potom Best Luck, Laugh and Learn i mnoge druge.

Za djecu do godinu dana u ponudi imamo igračke koje se prikače za dječja kolica kao i glazbene igračke koje se postavljaju uz rub dječjeg krevetića. Radi se o šarenim i veselim životinjskim likovima koji produciraju umirujuću glazbu i s kojima će se vaša beba rado igrati.

Za djecu od jedne do tri godine starosti u ponudi imamo razne dječje glazbene igračke kao i interaktivne glazbene igračke.

Jedna od igračaka za djecu do tri godine starosti je i Baby ksilofon, od Little Tikesa, koji će vašim mališanima pomoći da istražuju zvuk i glazbu.

Baby ksilofon nije samo igračka uz koju će vaša djeca ući u svijet nota i ritma. Naime, format ovog ksilofona pomoći će u poboljšanju koordinacije ruku i očiju te razvijanju fine motorike.

Uz ovu igračku, na stranicama Dexy Co internet trgovine, u potkategoriji Glazbene igračke za bebe, možete pronaći i razne dječje igračke kao što su glazbeni vlakovi, interaktivne igračke koje uz projiciranje glazbe sadrže i određene elemente za prepoznavanje prvih slova, brojeva i boja, glazbene projektore, baby gitare, klavire, bubnjeve, itd.

Istražite ponudu igračaka na stranicama Dexy Co internet trgovine i odaberite onu igračku koja je u skladu s djetetovom dobi i interesom,

Dexy Co, vaš prijatelj tijekom dječjeg odrastanja!