Edukativne igračke za bebe

po strani
Resetirajte filtere
Kolekcije
Prikažite više
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Edukativne igračke za bebe

Edukativne igračke za bebe jedne su od najvažnijih igračaka u procesu djetetovog odrastanja.

S ovim igračkama djeca se susreću još prije navršene godine i uglavnom su to interaktivne glazbene igračke koje sadrže i određene oblike, slova ili brojeve u različitim bojama.

Zahvaljujući ovim igračkama djeca istražuju i upoznaju svijet oko sebe te ih ove edukativne igračke potiču na daljnje učenje i saznanja.

Edukativne igračke za bebe u Dexy Co-u

Na stranicama Dexy Co internet trgovine, u kategoriji Igračke za bebe, nalazi se potkategorija Edukativne igračke za bebe.

Ovdje se nalaze razne igračke koje će pomoći djeci različite dobi u procesu učenja i istraživanja.

Radi se o igračkama poznatih proizvođača igračaka, kao što je Little Tikes, Clementoni, Chicco, Bright Star, itd.

U ovoj potkategoriji postoje i filteri dobi koji će vam olakšati pretragu.

Na raspolaganju su filteri koji će prikazati edukativne igračke za bebe do 12 mjeseci, zatim za djecu od godinu do tri godine kao i filter koji će predstaviti edukativne igračke za djecu stariju od četiri godine.

Za djecu do 12 mjeseci u ponudi imamo, primjerice, Interaktivnu bebu Jednorog kao i Rasplesanog nilskog konja Filipa, obje igračke od talijanskog Clementonija.

Rasplesani nilski konj Filip, kao i ostale dječje edukativne igračke od Clementonija, sadrži interaktivne gumbe uz pomoć kojih djeca uče brojeve, slova, itd., a posebnost ove igračke koja je namijenjena za djecu od 10 i više mjeseci jest ta što ovaj veseli hipić pleše i plješće te poziva djecu da mu se pridruže u zabavnom plesu u ritmu raznih melodija.

Interaktivna beba Jednorog je mekani plišanac, kao stvoren za maženje i nježne zagrljaje.

Interaktivne točke nalaze se na pet mjesta te pritiskom na njih, beba će uz pomoć plišanog interaktivnog jednoroga učiti brojeve, slova, boje i oblike kao i zabavne dječje pjesmice.

Uz glazbenu podlogu i obrazovnu crtu, jednorog sadrži i svjetlosne efekte koji će oduševiti mališane.

Ova igračka predviđena je za djecu od šest i više mjeseci, a da bi bila u punoj funkciji, potrebne su 2x1,5 V AAA/LR03 baterije koje ne dolaze u setu.

Linija Baby Clementoni igračaka inovativnog je dizajna, od sigurnih i otpornih materijala, a sve interaktivne igračke od Clementonija osmišljene su kako bi unaprijedile motoričke vještine i koordinaciju pokreta kao i poticanje na logičko razmišljanje i unapređenje kognitivnih sposobnosti.

Za djecu do tri godine na stranicama Dexy Co internet trgovine, u ovoj potkategoriji, možete razgledati edukativne igračke od proizvođača Little Tikesa i Clementonija.

Primjerice, ovdje ćete pronaći dječju igračku Blagajna, od Little Tikesa, koja je predviđena za djecu od dvije i više godina, a sastoji se od raznobojnih žetona, kreditnih kartica i prave dječje blagajne s ručkom i ladicom za novac.

Uz igru, djeca će učiti boje, brojati žetone i unaprijediti logičko razmišljanje.

Za djecu stariju od četiri godine u ponudi su edukativne igračke koje će ih uvoditi u svijet škole i obrazovanja.

Istražite ponudu i odaberite igračku u skladu s dobi i interesom vašeg djeteta,

Dexy Co, vaš prijatelj tijekom dječjeg odrastanja!