Bicikli, romobili tricikli i guralice

po strani
Filtriraj
Resetirajte filtere
Spol
Dob
Robne marke
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
djecaci
univerzalno
4 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Romobili LT640100
Little Tikes moj prvi romobil plavo-pink
338,11 HRK
Sačuvano u omiljne
Romobili LT640124
Little Tikes moj prvi skiro narančast
338,11 HRK
Sačuvano u omiljne
Tricikli 642333
Little Tikes moj prvi tricikl 4-u-1
899,58 HRK
Sačuvano u omiljne
Romobili LT640094
Little Tikes moj prvi romobil crveno-žut
338,11 HRK
Pročitajte

Bicikli, romobili, tricikli i guralice
 

Kao što i sam naslov govori, u ovoj kategoriji Dexy Co internet trgovine nalaze se prijevozna sredstva za dječake i djevojčice: bicikli, romobili, tricikli i guralice.

Kratka povijest nastanka bicikla

Prvi bicikl pojavio se sad već davne 1817. godine, a izmislio ga je Karl Drais, šumar iz njemačkog grada Karlsruhea.

Prvotno zamišljen bez pedala, kočnica i ostalih dodataka, ova preteča bicikla, koja se tada zvala Draisine, a godinu kasnije patentirana kao Vélocipède, doživjela je drastičnu transformaciju do današnjih bicikala koji vrijede i po nekoliko desetaka tisuća kuna.

Karlov bicikl bio je napravljen od drva i najpribližnije današnjim dječjim biciklima bez pedala, a kako je on taj oblik zaštitio patentom, pojavile su se druge vrste velocipeda, s ogromnim stražnjim i premalim prednjim kotačima.

Nekad krajem 19. stoljeća bicikl dobiva današnji oblik i počinje se tehnički usavršavati i nadograđivati do današnjih dvokotačnih zvijeri koje plijene pozornošću svojom elegantnom izvedbom i vrhunskim značajkama.

No, prije nego vaše dijete odraste i krene osvajati kilometre biciklističkih staza, potrebno je napraviti prve, nesigurne dječje korake k savladavanju vožnje bicikla i ostalih prijevoznih sredstava na dva ili na tri kotača.

Bicikli u Dexy Co internet trgovini

U kategoriji Bicikli, romobili, tricikli i guralice možete pronaći bicikle za djevojčice i bicikle za dječake, u svim veličinama (14“, 16“, 18“ i 20“).

Radi se o klasičnim biciklima koji sadrže standardnu biciklističku opremu te posjeduju mogućnost dodavanja pomoćnih kotača za djecu koja još nisu usvojila vještinu vožnje bicikla.

A za lakše stjecanje ravnoteže i za jačanje motoričkih vještina možemo ponuditi balans bicikl bez pedala i bez pomoćnih kotača, namijenjeno za djecu od tri i više godina.

Tricikli u Dexy Co internet trgovini

Tricikli su prijevozna sredstva za djecu od 12 mjeseci starosti koja ne žele provoditi vrijeme u dječjim kolicima, a premala su za samostalno prelaženje većih udaljenosti.

Dijete uspravno sjedi u svom triciklu na kojem može podignuti nogice ili ih smjestiti u za to predviđene pedale.

Tricikl posjeduje guralicu, zaštitu od sunca u vidu pokrova te odjeljak za skladištenje stvari, slično kao u dječjim kolicima.

Radi se o triciklima američke tvrtke Little Tikes, koja dječje igračke i bicikla proizvodi od 1969. godine.

Romobili u Dexy Co internet trgovini

Romobili mogu biti s dva kotača ili s tri kotača, gdje su prva dva postavljena naprijed te na ovaj način osiguravaju veću stabilnost za dijete koje može sigurno upravljati romobilom.

Radi se o odličnoj igrački s kojom vaše dijete stječe samopouzdanje, uspostavlja ravnotežu te jača motoriku.

Romobili su dostupni u raznim bojama i veličinama, kako bi zadovoljili želje i prohtjeve malih vozača.

Guralice u Dexy Co internet trgovini

Guralice su prijevozna sredstva predviđena za djecu od osam i više mjeseci.

Guralice mogu biti guralice autići, koji posjeduju svjetlosne i zvučne efekte, drvena kolica za skladištenje i prijenos igračaka, uz dodatak crtače ploče ili pak guralice u raznim oblicima, opremljene interaktivnim senzornim dodacima za jačanje kognitivnih sposobnosti vašeg djeteta.

Razgledajte asortiman prijevoznih sredstava koje možemo ponuditi na stranicama Dexy Co internet trgovine i odaberite ono prijevozno sredstvo koje je u skladu s uzrastom vašeg djeteta.

Neka svoje prve vozačke vještine stekne što prije, uz proizvode iz naše ponude.